Faciliteiten

Bibliotheek

Op de begane grond, in de tuinkamer, is de bibliotheek gevestigd. U vindt hier een verscheidenheid aan (grootletter)boeken. De collectie wisselt met enige regelmaat.  

Duofiets- en rolstoelfiets

Wilt u gezellig samen op stap, reserveer de duofiets dan bij de receptie. Op deze fiets zit u gezellig naast elkaar en wordt u ondersteund bij het trappen. Veenhage heeft ook de beschikking over een rolstoelfiets waarmee u samen op pad kunt. Ook deze kunt u reserveren bij de receptie.

Huisdieren

Uw huisdieren zijn van harte welkom binnen Veenhage. Wij maken wel graag duidelijke afspraken met u en uw mantelzorger over de verzorging van het huisdier. Wij stellen als voorwaarde dat u zelf of uw mantelzorger voor uw huisdier kunt zorgen.

Kapsalon ‘Corry’s Haarmode’

Kapsalon ‘Corry’s Haarmode’ is gevestigd op de begane grond en geopend op donderdag en vrijdag. U kunt daar een afspraak maken voor uw was- en/of knipbeurt.  

Pedicure

In Veenhage is een gecontracteerde pedicure werkzaam. Zij heeft ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de medische behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure. De salon is gevestigd tegenover de hoofdingang van Veenhage. Voor de mogelijkheden kunt u bij de pedicure zelf terecht.

Restaurant

Naast de receptie vindt u de ingang naar het restaurant. U kunt hier samen met familie of bekenden gebruik van maken. U kunt bij de receptie consumptiebonnen kopen. Hiermee kunt u in het restaurant betalen. Het restaurant is dagelijks geopend tussen 11.00 en 18.30 uur.

Tuin

Veenhage beschikt over twee mooie tuinen. Een mooie beschutte binnentuin en een tuin aan de achterzijde van het huis. In deze tuin staat een gezellig prieel en er lopen kippen rond. Zeker bij mooi weer is het lekker om van deze tuinen gebruik te maken.  

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Veenhage, kunt u in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

Op de begane vindt u de mini-supermarkt ‘’t winkeltje’. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen zoals zuivelproducten, hartige en zoete lekkernijen, brood maar ook voor toiletartikelen en kaarten. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.30 uur tot 11.30 uur.