Project Zorghub vliegend van start

Geplaatst op: 5 Oktober 2021

Het project Zorghub heeft eerder dit jaar de werkinnovatieprijs gewonnen. De prijs is speciaal voor sociale ondernemers die ideeën in sturen voor banen speciaal voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is ZorgHub een samenwerkingsinitiatief van Delft Support, Delft voor Elkaar, DSW, Firma van Buiten, GGZ Delfland, Ipse de Bruggen, Perspektief, Pieter van Foreest, Stichting Stunt en Werkse! Op dit moment zijn er elf kandidaten bij Pieter van Foreest van start gegaan. 

In september van start gegaan
In september zijn na een opleiding en coaching de eerste kandidaten met behulp van het project Zorghub gestart! De opleiding bestond uit het meelopen, kennismaken en praktijkgerichte trainingen. Ze zijn nu aan het werk op verschillende locaties als Gastvrouw/heer. Alle kandidaten zijn super enthousiast aan de slag gegaan!

Interview Zorghub: Dé oplossing voor meer banen en minder druk in de zorg
Jolanda Krispijn, jobcoach bij Zorghub, en Paul Kramers, Manager P&O, hebben een interview gegeven over dit mooie initiatief. Ze vertellen over het ontstaan en de waarde van het project voor alle betrokkenen. Lees het gehele interview hier.