Succesvolle Oranjesluistocht, duofietsen voor De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen!

Geplaatst op: 23 Oktober 2023

Afgelopen weekend was de Oranjesluistocht. Deze tocht vindt ieder jaar plaats met een nieuw doel. Dit jaar was het goede doel nieuwe duofietsen voor De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen. 

Aanvraag
De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen hadden de organisatie benaderd met een hulpvraag. Zij wilden namelijk voor de locaties nieuwe en/of extra duofietsen/rolstoelfietsen. De organisatie van de Oranjesluistocht vind dit een mooi lokaal doel en besluit dit jaar te gaan fietsen voor fietsen. Zodoende is de inzameling gestart, want duofietsen zijn niet bepaald goedkoop.

Recordbedrag
Op 21 oktober was het dan zover, er werd gefietst voor fietsen. Het parcours was leuk opgezet, er werd door verschillende bedrijven heen gereden en ook dwars door De Kreek! Ook hebben vrijwilligers en bewoners een stukje meegefietst. Na een mooie en sportieve dag werd de balans opgemaakt. Dit jaar is er een recordopbrengst geweest, namelijk € 43.505. Dat betekent dat alledrie de locaties voorzien worden van gloednieuwe duofietsen. 

Bedankt
We willen alle bedrijven, sponsoren en natuurlijk de organisatie van de Oranjesluistocht van harte bedanken voor dit mooie resultaat en de duofietsen die nu aangeschaft kunnen gaan worden. Heel hartelijk bedankt!