Faciliteiten

De Hooge Tuinen beschikt over meerdere faciliteiten:

Atrium

Wanneer u de receptie op de begane grond voorbij loopt, komt u uit in het Atrium. Een gezellige, warme en open ruimte waar het prettig vertoeven is. Er staat een biljart, een fietslabyrint en de ingang naar de algemene huiskamer en het terras. Als u naar boven kijkt ziet u de balustrade van de kleinschalige woongroepen, wat een extra dimensie geeft aan de gezelligheid en openheid van het gebouw.

Duofiets

Er kan gebruik worden gemaakt van de duofiets wanneer zelfstandig fietsen niet meer mogelijk is. De fiets beschikt over een trapondersteuning zodat het niet zwaar is om te fietsen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u hiervoor een dag afspreken met de receptie.

Koffietuin

In het Atrium op de begane grond treft u een gezellig Koffietuin aan met terras. U kunt hier iets drinken. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom. 

Kapsalon

Op de begane grond vindt u een heren- en dameskapper. U kunt rechtstreeks bij de kapper een afspraak maken of laat een berichtje achter bij de receptie.

Pedicure

In De Hooge Tuinen is een gecontracteerde pedicure werkzaam. U kunt rechtstreeks bij haar of bij de receptie een afspraak maken.

Receptie

De receptie van De Hooge Tuinen is maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 uur tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt hier terecht voor algemene vragen en het opgeven van technische klachten. 

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder De Hooge Tuinen, kunnen alle cliënten en gasten in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.