Welkom bij woonzorgcentrum Die Buytenweye.

In de multiculturele wijk Buitenhof in Delft ligt woonzorgcentrum Die Buytenweye, midden in de wijk met onder andere een grote supermarkt dichtbij en vlakbij het overdekte winkelcentrum Voorhof en De Hoven.

Die Buytenweye is een woonzorgcentrum, dat betekent dat u een zorgindicatie nodig heeft om in het woonzorgcentrum te kunnen komen wonen. Deze locatie beschikt zowel over appartementen die geschikt zijn voor bewoners met een fysieke zorgvraag als voor bewoners met dementie. Naast het woonzorgcentrum bevinden zich appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. De locatie beschikt bovendien over de dagverzorging Plus speciaal voor senioren met psychiatrische problemen die behoefte hebben aan structuur en welzijn gedurende de dag.

Geniet in Die Buytenweye van uw eigen kamer, de gezelligheid in de gezamenlijke huiskamers en maak gebruik van diverse faciliteiten zoals de kapsalon, de activiteiten in de gezellige recreatiezaal, het restaurant, de binnentuin en misschien wel de duofiets. Benieuwd naar Die Buytenweye? Lees snel verder!