Faciliteiten

Die Buytenweye heeft een ruim aanbod aan faciliteiten:

Fietsbeweeghoek

In de fietsbeweeghoek kunt u zelfstandig of onder begeleiding van een fysiotherapeut gebruik maken van de MotoMed met Fietslabyrint. Hier kunt u bewegen met interactieve fietsroutes.

Huisdieren

Het houden van huisdieren is toegestaan mits u zelf de verantwoording voor de verzorging van het dier draagt. Bent u ziek of wegens andere omstandigheden niet in staat om voor uw huisdier te zorgen dan dient u zelf opvang te regelen..

Kapsalon

Op de begane grond van de aanleunwoningen vindt u een heren- en dameskapper. U kunt rechtstreeks bij de kapper een afspraak maken of een berichtje achterlaten bij de receptie.

Kerkdiensten

In Die Buytenweye vinden kerkdiensten en maandafsluitingen plaats in de recreatiezaal. De pastorale raad draagt hier zorg voor.

Pedicure

In Die Buytenweye is een gecontracteerde pedicure werkzaam. U kunt rechtstreeks bij de pedicure of bij de receptie een afspraak maken.

Receptie

De receptie van Die Buytenweye is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 tot 16.00 uur. Na sluitingstijd is de receptie vaak bemand door deurwachters. U kunt bij de receptie terecht voor algemene vragen en voor het opgeven van technische mankementen. U kunt ook kaarten of postzegels kopen, u aanmelden voor bepaalde activiteiten, het inleveren van de menulijst, gasten melden etc.  

Restaurant/Recreatiezaal

Het restaurant en de recreatiezaal bevinden zich op de begane grond. De recreatiezaal is een algemene ruimte waar iedereen welkom is. Ook worden hier diverse activiteiten georganiseerd. Iedere ochtend kunt u hier koffie/thee drinken en tussen de middag wordt in het restaurant de warme maaltijd geserveerd. De ruimte kunt u ook huren voor verjaardagen of andere feestelijkheden die u graag met een grote groep wilt vieren. Op de verpleegafdelingen worden tevens activiteiten georganiseerd per huiskamer of per afdeling. Deze activiteiten zijn afgestemd op de deelnemers en op de stemming van de deelnemers op dat moment.

Ritz

De Ritz is een gezellige ruimte met een bar en zitjes. U kunt hier terecht om iets te drinken of een snack te bestellen. Ook kunt u de Ritz huren voor een viering.

Tuin

Die Buytenweye beschikt over een mooie beschutte binnentuin. Een fijne plek waar men kan genieten van het buiten zijn, de vogels in de volière, een kopje koffie op het terras en elkaar kan ontmoeten. 

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Die Buytenweye, kunnen alle cliënten en gasten gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.