Faciliteiten

Die Buytenweye heeft een ruim aanbod aan faciliteiten:

Duofiets

Er is een duofiets die geleend kan worden om met een familielid of een vrijwilliger een fietstochtje te maken. Het gebruik van de duofiets is voor bewoners van Die Buytenweye kosteloos. Meer informatie over de fiets is te verkrijgen bij de receptie. 

Fietsbeweeghoek

In de fietsbeweeghoek kunt u zelfstandig of onder begeleiding van een fysiotherapeut gebruik maken van de MotoMed met Fietslabyrint. Hier kunt u bewegen met interactieve fietsroutes.

Kapsalon

Op de begane grond van het aanleun complex ’De Prelude’ vindt u een heren- en dameskapper. U kunt rechtstreeks bij de kapper een afspraak maken of door een berichtje achter te laten bij de receptie. 

Pedicure

In Die Buytenweye is een gecontracteerde pedicure werkzaam. U kunt rechtstreeks bij de pedicure of bij de receptie een afspraak maken.

Receptie

De receptie van Die Buytenweye is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.30 tot 16.00 uur. U kunt bij de receptie terecht voor algemene vragen en voor het opgeven van technische mankementen. U kunt ook kaarten of postzegels kopen, u aanmelden voor bepaalde activiteiten, het inleveren van de menulijst, gasten melden etc. 

Restaurant/Recreatiezaal

Het restaurant en de recreatiezaal bevinden zich op de begane grond. De recreatiezaal is een algemene ruimte waar iedereen welkom is. Ook worden hier diverse activiteiten georganiseerd, deze vindt u terug in het nieuwsblad Ernst en Luim. Iedere ochtend kunt u hier koffie/thee drinken en aan het eind van de middag wordt in het restaurant de warme maaltijd geserveerd. De ruimte kunt u ook huren voor verjaardagen of andere feestelijkheden die u graag met een grote groep wilt vieren. Voor informatie over beschikbaarheid, prijzen en catering kunt u terecht bij de medewerkers van de Ritz.

Ritz

De Ritz is een gezellige ruimte met een bar en zitjes. U kunt hier terecht om iets te drinken of een snack te bestellen. Ook kunt u de Ritz huren voor een viering. Voor informatie over beschikbaarheid, prijzen en catering kunt u terecht bij de medewerkers van de Ritz

Tuin

Die Buytenweye beschikt over een mooie beschutte binnentuin. Een fijne plek waar men kan genieten van het buiten zijn, de vogels in de volière, een kopje koffie op het terras en elkaar kan ontmoeten. 

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Die Buytenweye, kunnen alle cliënten en gasten in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.