Faciliteiten

Triangel beschikt over een ruim aanbod faciliteiten:

Bibliotheek

In de bibliotheek vindt u een verscheidenheid aan (grootletter) boeken en luisterboeken die u tegen een kleine vergoeding kunt lenen. De bibliotheek is op gezette tijden geopend. Kunt u zelf niet naar de bibliotheek toekomen dan zijn er vrijwilligers die bij u langs komen. 

Duofiets

Wilt u gezellig samen op stap, reserveer de duofiets dan bij de receptie. Op deze fiets zit u gezellig naast elkaar en wordt u ondersteund bij het trappen.

Huidieren

Uw huisdieren zijn van harte welkom binnen Triangel. Wij maken wel graag duidelijke afspraken met u en uw mantelzorger over de verzorging van het huisdier.

Kapper

In Triangel is er wekenlijk een kapper aanwezig om uw was- en/of knipbeurt te verzorgen. U kunt rechtstreeks of via de receptie een afspraak maken.

Pedicure

In Triangel is een gecontracteerde pedicure werkzaam. Zij heeft ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de medische behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure.

Recreatiezaal de Brasserie

De recreatiezaal bevindt zich op de begane grond. Het is een gezellige algemene ruimte waar iedereen welkom is. U kunt hier iedere ochtend koffie drinken en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Restaurant

Het restaurant is onderdeel van de Brasserie. Het restaurant is dagelijks geopend van 11.45 tot 13.30 uur. U kunt samen met familie of bekende gebruik maken van het restaurant om gezellig bij te kletsen en samen een hapje eten. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan dient dit van tevoren aangemeld te worden.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Triangel, kunnen alle cliënten en gasten gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

Op de begane vindt u de winkel. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen zoals hartige en zoete lekkernijen, brood maar ook toiletartikelen en kaarten. De winkel is op gezette tijden geopend.