Faciliteiten

Akkerleven beschikt over een ruim aantal faciliteiten:

Bibliotheek

Op de begane grond treft u de bibliotheek aan. Bewoners kunnen hier een verscheidenheid aan (grootletter) boeken en luisterboeken lenen.

Kapsalon

Op dinsdag en donderdag is de heren- en dames kapsalon in Akkerleven geopend. Op de begane grond tussen de receptie en het restaurant kunt u de kapsalon vinden en een afspraak maken voor een was- en/of knipbeurt.   

Pedicure

In Akkerleven is een gecontracteerde pedicure werkzaam. Zij heeft ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de medische behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure. Neem voor de mogelijkheden contact op met de pedicure zelf of vraag het na via de receptie van Akkkerleven.

Receptie

Akkerleven beschikt over een receptie die van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur bemand is. U kunt hier terecht voor algemene vragen en het opgeven van technische mankementen. U kunt bij de receptie ook kaarten en postzegels kopen en u aanmelden voor activiteiten.    

Restaurant

In het restaurant kunt u terecht voor een lekker kopje koffie. Bij mooi weer kunt u heerlijk op het terras in de binnentuin plaats nemen. Ook voor de wijkbewoners staan de deuren open.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Akkerleven, kunnen alle cliënten en gasten gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

Naast het restaurant vindt u een kleine winkel waar u terecht kunt voor boodschappen zoals versnaperingen, cadeautjes en drogisterijartikelen. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.30 uur tot 14.00 uur.