Faciliteiten

In De Opmaat zijn diverse faciliteiten:

Bibliotheek

In de recreatiezaal is de bibliotheek gevestigd. U vindt hier een verscheidenheid aan (grootletter) boeken en luisterboeken die u tegen een kleine vergoeding kunt lenen. De bibliotheek is elke week geopend.

Duofiets

De Opmaat beschikt over een prachtige duofiets. Samen met een vrijwilliger kunt u gebruik maken van deze mooie fiets. Er zijn geen kosten verbonden aan deze faciliteit. 

Kapper

In De Opmaat komt wekelijks een dames- en herenkapper. U kunt via de receptie of via de verzorgende een afspraak maken.

Pedicure

In De Opmaat is een gecontracteerde pedicure werkzaam. 

Receptie

De Opmaat heeft geen beschikking over een bemande receptie. Is de hoofdingang gesloten, dan kunt u op de bel drukken in de hal. Op bepaalde momenten is er een vrijwillige receptioniste aanwezig waar u terecht kunt voor algemene vragen en/of het melden van technische mankementen. Tevens kunt u zich hier opgeven voor activiteiten.

Restaurant

Het restaurant is onderdeel van de recreatiezaal. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor een kopje koffie tot 19.00 uur na het diner. U kunt samen met familie of bekenden gebruik maken van het restaurant om gezellig bij te kletsen en samen een broodje eten. U vindt de prijzen terug op de menukaart in het restaurant.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder dus ook De Opmaat, kunnen zowel cliënten, gasten en medewerkers in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

Op de begane vindt u de mini-supermarkt. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen, zoals hartige en zoete lekkernijen, brood maar ook toiletartikelen en kaarten. De winkel is geopend van maandag t/m woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur.