Kwaliteit

Bij Pieter van Foreest staat de relatie met u, de cliënt, centraal. Daarom is één van de belangrijkste graadmeters op het gebied van kwaliteit de ervaring, mening en beleving van onze cliënten en bewoners. Wij doen dan ook met regelmaat onderzoek naar klanttevredenheid en behoeften.

Samen in gesprek & de mogelijkheid om gebruik te maken van Caren Zorgt 
Dit doen wij enerzijds door met u in gesprek te gaan over uw ervaringen. In gesprek tijdens de zorg, tijdens het bespreken van uw zorgplan en bijvoorbeeld ook via Caren Zorgt. Caren is een veilig digitaal zorgnetwerk waarmee je elkaar eenvoudig op de hoogte kunt houden. Binnen Caren kunt u uw eigen zorgpagina aanmaken en naasten die betrokken zijn bij de zorg uitnodigen. Via deze pagina kan informatie worden gedeeld, afspraken worden gemaakt en berichten eenvoudig worden verstuurd naar de betrokkenen. Caren is snel, handig en gemakkelijk in gebruik. U kunt er gebruik van maken als cliënt of bewoner en ook uw naasten kunt u desgewenst toegang verstrekken. Zo is iedereen op de hoogte. 

Zorgkaart Nederland & kwaliteitstoetsing door een onafhankelijk extern bureau 
Anderzijds maken we gebruik van de ervaringen die gedeeld worden op de onafhankelijke website van Zorgkaart Nederland. Bovendien worden wij getoetst door een onafhankelijk extern bureau op onze kwaliteit van zorg. 

Uw ervaringen en de resultaten uit de toetsing gebruiken we om onze dienstverlening continu te optimaliseren. Want wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en regie heeft over uw zorg. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering