Het ontmoetingscentrum Pijnacker bevindt zich in woonzorgcentrum Weidevogelhof te Pijnacker, in gebouw patrijs. Het ontmoetingscentrum ligt in de groene nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker, direct naast station Pijnacker-Zuid. Het ontmoetingscentrum is gericht op mensen die vergeetachtig zijn, moeite hebben met de dingen van alledag of het begrijpen van anderen. Ook personen met lichamelijk beperkingen of voor wie het gemis van contacten een probleem is, kunnen terecht bij het ontmoetingscentrum.

Openingsdagen:
Het ontmoetingscentrum Pijnacker is 5 dagen per week geopend. Er zijn twee huiskamers, zowel voor mensen met dementie, als voor ouderen met een verminderde regie. Mantelzorgers en andere betrokkenen rondom de bezoekers zijn altijd van harte welkom.

Keurmerk: Perspekt Prezo Gouden Keurmerk

 

 
 • 16 okt

  Gespreksgroep

  13:30 tot 15:30 uur
  meer

  Voor partners van een persoon met dementie.

 • 16 okt

  Gespreksgroep

  19:30 tot 21:30 uur
  meer

  Voor kinderen van een vader of moeder met dementie.

 • 5 nov

  Lotgenotengroep

  14:00 tot 15:30 uur
  meer

  Deze bijeenkomst is voor partners van thuiswonende jonge mensen met dementie en voor partners van mensen met dementie die kort geleden zijn opgenomen. Het doel van de bijeenkomst is: lotgenotencontact, omgaan met veranderingen in gedag, uitwisselen van praktische tips en het geven van onderlinge steun.

  Mantelzorgers die regelmatig met elkaar onder leiding van een programmacoördinator ervaringen uitwisselen, geïnformeerd worden en elkaar tot steun kunnen zijn, zijn langer in staat om de zorg voor de partner vol te houden.
   

  Voor partners en geïnteresseerden.

Locatie en route

route bepalen