Bereikbaarheid en contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie en één van de drie woontorens? 

Met enige regelmaat worden in de verschillende torens rondleidingen gegeven.Op de Watersnip en Kwartel vinden deze rondleidingen om de week plaats. Voor Patrijs is dit elke 2e en 3e zaterdagmiddag van de maand. De rondleidingen worden in kleine groepjes van maximaal 4 personen gegeven. We willen u vragen hiermee rekening te houden om iedereen de gelegenheid te geven aan een rondleiding deel te nemen. Heeft u interesse in een rondleiding in één van de torens? Neem dan contact op met de locatiesecretaresse op 015 5154300 of stuur een email naar a.bonekamp@pietervanforeest.nl

Elke toren een eigen adres

Weidevogelhof is een uniek concept, een wijk in een wijk. Dit betekent dat er geen centrale receptie is en dus ook niet een centraal bezoekadres. Elke toren heeft zijn eigen adres. Komt u op bezoek bij iemand in Weidevogelhof laat u dan van te voren goed informeren in welke toren iemand woonachtig is. De adressen per toren vindt u hier. Voer deze in, in uw navigatie zodat bij de juiste woontoren terecht komt.

Met de fiets of te voet

De locatie is het makkelijkst te bereiken op de fiets of te voet. Er is in de buurt van locatie ruimte om uw fiets te stallen.

Openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Kijk voor actuele mogelijkheden en tijden op 9292.nl 

Auto

Er is parkeergelegenheid bij de locatie.

Route bepalen

Op de fiets, te voet, met het openbaar vervoer of met de auto? U bepaalt uw route makkelijk met de kaart aan de rechterkant.

 

route bepalen

Weidevogelhof


Pijnacker
015 515 4300