Faciliteiten

Weidevogelhof beschikt over een ruim aantal faciliteiten:

Bibliotheek

Leest u graag? Op gezette tijden kunt u terecht in toren Kwartel en Pieters Brasserie om boeken te lenen en weer terug te brengen.

Broodwagen

Medewerkers van Weidevogelhof komen dagelijks langs de deuren van de appartementen in de Patrijs met de broodwagen. U kunt hier kiezen welk brood u graag wilt eten en welk beleg en toebehoren u hierbij wenst. Deze service is opgenomen in de zorgverlening en u hoeft hier niet apart voor te betalen. Op de woongroepen wordt gezamenlijk gegeten in de huiskamer en wordt de broodmaaltijd verzorgd door de medewerkers in samenwerking met vrijwilligers. 

Kapsalon

In gebouw De Kwartel vindt u een particuliere kapsalon. Uiteraard kunt u ook een kapper bij u thuis laten komen.

Pedicure

In Weidevogelhof zijn gecontracteerde pedicures werkzaam. Zij hebben ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de medische behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure.

Restaurant Pieter’s Brasserie

Pieter’s Brasserie in gebouw Patrijs is het restaurant in Weidevogelhof. U kunt hier terecht voor een kop koffie/thee, de lunch of een lekkere borrel. Ook wanneer u iets te vieren heeft, kunt u in Pieter’s Brasserie terecht. De brasserie heeft een eigentijdse menukaart die met enige regelmaat wisselt. Kijk op www.pietersbrasserie.nl voor de mogelijkheden. 

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Weidevogelhof, kunt u gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.