Faciliteiten

Weidevogelhof is onderdeel van een wijk. U kunt gebruik maken van de faciliteiten uit de wijk die zich allemaal op loopafstand bevinden. Denk hierbij aan een klein winkelcentrum met een supermarkt, drogisterij, snackbar met zitgelegenheid, bakker, bloemenwinkel en een winkel met tijdschriften, cadeaukaarten en kantoorartikelen en een gezondheidscentrum met apotheek. 

Bibliotheek

Leest u graag? In de huiskamer van de wijk aan het Zwenkgras hangt een klein bibliotheekkastje waar u een boek kunt lenen en of kunt omwisselen.

Pedicure

In Weidevogelhof zijn gecontracteerde pedicures werkzaam. Zij hebben ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de medische behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure.

Pieter’s Brasserie

Pieter’s Brasserie is een plek waar bewoners samenkomen. Er vinden activiteiten plaats zoals bloemschikken, spelmiddagen maar ook optredens en uitstapjes. Er is ook ruimte om een kopje koffie of thee te drinken. Bewoners uit de Patrijs kunnen hier ook de warme maaltijd nuttigen. Pieter’s Brasserie bevindt zich op de begane grond van het pand ‘De Patrijs’ in Weidevogelhof. De inrichting is warm, gezellig en ons team staat altijd voor de bewoners klaar. 

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Weidevogelhof, kunt u in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.