Start Ontdekdezorg week krijgt Pieter van Foreest tintje

Geplaatst op: 10 Maart 2022

Op maandag 14 maart a.s. gaat de Ontdekdezorgweek van start! Tijdens deze landelijke week staat het werken en leren in de zorg centraal. De week wordt geopend met een feestelijke kick-off die via livestream te volgen is. Deze opening zal een Pieter van Foreest tintje krijgen. Onze recruiter Ralph Franken zal live aanwezig zijn bij de kick-off om te vertellen over de activiteiten bij Pieter van Foreest.

Ga dus op maandag 14 maart om 11:00 uur naar www.ontdekdezorgweek.nl en volg de kick-off van de ontdekdezorgweek via de livestream.

Drive-in banenmarkt
Op donderdag 17 maart organiseren wij een unieke Drive-in banenmarkt. Hier zijn nog enkele parkeerkaarten voor beschikbaar. Vanuit je auto krijg je alles te horen over werken en leren bij Pieter van Foreest. Je krijgt informatie over de diverse functies die we beschikbaar hebben zoals, Verzorgende IG, Contactverzorgende, Verpleegkundige in de Wijk, MBO-Verpleegkundige, de rol van Wijkverpleegkundige en HBO-Verpleegkundige. Door middel van persoonlijke verhalen geven wij een kijkje in de keuken bij Pieter van Foreest.