Dag van de Zorg zeer geslaagd!

Geplaatst op: 12 Mei 2023

Dag van de Zorg zeer geslaagd!

Alle medewerkers van Pieter van Foreest zijn vandaag extra in het zonnetje gezet voor hun liefdevolle inzet elke dag. Zo zijn de collega’s van het directie-managementteam op verschillende locaties langsgegaan om iedereen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en werden er diverse leuke dingen georganiseerd. Het was een geslaagde dag om met een grote glimlach op terug te kijken.

De medewerkers van locatie De Hooge Tuinen werden verrast met een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet inclusief gebakken eieren! In Die Buytenweye werden de collega’s welkom geheten met confetti en muziek. Ook stond er voor elke afdeling een mandje klaar met heerlijke stroopwafels voor bij de koffie. Op het hoofdkantoor aan de Kalfjeslaan werden de medewerkers gezellig ontvangen met jus d’orange, koffie met wat lekkers en werd er door een collega heerlijk, verse smoothies gemaakt. Ontmoetingscentrum Zorgtuinderij Nieuw Zuiderveld heeft gezamenlijk met de bezoekers koffie gedronken en bijgekletst. Voor alle collega’s van Stefanna stond er een kraam vol lekkers klaar bij binnenkomst.

In Akkerleven konden de collega’s aanschuiven voor een heerlijk verzorgende lunch, en de collega’s van De Kreek en De Terwebloem genoten van een high tea en smulfeestje waarbij al het lekkers was gemaakt door familieleden van de bewoners. In Veenhage was er gebak voor iedereen, kwamen vrijwilligers langs voor een bakkie en konden de collega’s een gokje wagen bij het rad en staat er komende week nog een massagestoel klaar. Bij Weidevogelhof kwam een echt aardbeienmeisje langs om iedereen te voorzien van vers beschuit met aardbeien en is er een leuke aardbeienquiz gedaan!

En wat ontzettend leuk om te zien is, hoe het Dag van de Zorg cadeau direct door het Wijkteam Midden-Delfland Thuis in gebruik is genomen!

Bedankt toppers!