In een multiculturele buurt in Delft is woonzorgcentrum Delfshove gelegen. Delfshove is een unieke locatie door het concept waarbij verschillende woon- en verblijfsvormen binnen de locatie mogelijk zijn. De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum ‘De Hoven’ met leuke buurtwinkels en het Poptahof park. De locatie heeft een gezellige binnentuin en restaurant waar men terecht kan voor een hapje of drankje, zowel cliënten als buurtbewoners. Diverse initiatieven bevinden zich in locatie Delfshove.

Wonen en verblijven in Delfshove

Iedereen is welkom in Delfshove. Samen en wederkerigheid zijn kenmerkend voor de locatie en voor de mensen die er wonen en/of tijdelijk verblijven. Delfshove biedt de volgende mogelijkheden:  

Wonen met zorg: langdurig verblijf met zorg indicatie
Senioren met een indicatie voor langdurige zorg met verblijf (ZZP4) kunnen terecht in Delfshove. 

Tijdelijk verblijf
Senioren met een indicatie voor eerstelijns verblijf laag complex kunnen voor hun herstel; na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname; tijdelijk verblijven in Delfshove. Hiervoor is een indicatie noodzakelijk via het ziekenhuis of huisarts.
Er zijn 21 appartementen ingericht op de 4de en 5de etage van de locatie. Het betreffen tijdelijk verblijf appartementen, waarbij de senioren na hun tijdelijk verblijf weer terug keren naar huis. 

Hospice Delft
Mensen die terminaal ziek zijn kunnen ervoor kiezen om de laatste levensperiode in een hospice te verblijven.
Hospice Delft 
biedt een fijne en warme omgeving om zodoende in alle rust afscheid te kunnen nemenDe Hospice bevindt zich in locatie Delfshove op de 6de etage, bereikbaar via de lift in de centrale hal. 

 

Uw steun is welkom!

Ondersteun de bewoners met een bijdrage aan stichting ‘Vrienden van Delfshove’. meer