Faciliteiten

Delfshove heeft een ruim aanbod aan faciliteiten:

Bibliotheek

Leest u graag? Op de begane grond is de bibliotheek gevestigd. U vindt hier een verscheidenheid aan (grootletter)boeken die u kunt lenen.

Huisdieren

Uw huisdieren zijn welkom binnen Delfshove. Wij maken wel graag duidelijke afspraken met u en uw mantelzorger over de verzorging van het huisdier. Wij stellen als voorwaarde dat andere bewoners geen last ondervinden van de huisdieren en dat u zelf voor uw huisdier kunt zorgen.

Pieters Innovatie Lab

Pieters Innovatie Lab is een inspiratieruimte waar mensen samenkomen om elkaar te helpen, apparatuur uit te testen en nieuwe ideeën tot ontwikkeling te laten komen. Iedereen die een innovatieve oplossing biedt of zoekt kan hier terecht.Samen met collega’s, studenten, cliënten, mantelzorgers, ontwikkelaars en techneuten wil Pieter van Foreest nieuwe toepassingen blijven ontdekken om de kwaliteit van leven van de cliënten zoveel mogelijk te verbeteren. Zo is er in Pieters Innovatie Lab bijvoorbeeld ruimte om testen te kunnen doen voor ruimtes in nieuwbouwlocaties, zoals de badkamer van het nieuwe woonzorgcentrum Spoorzone. 

Receptie

De receptie van Delfshove is dagelijks geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur. U kunt bij de receptie terecht voor algemene vragen en voor het opgeven van technische klachten. Ook kunt u er terecht voor het kopen van kaarten, postzegels en was- en droogmunten. 

Repair Café 

Kapotte spullen: wat moet u er mee? In het Repair Café Delft kunt u elke eerste zaterdag van de maand terecht om kapotte spullen te laten repareren. Van 11.00 tot 14.00 uur zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig om u te helpen. in de wintermaanden (oktober tot maart) is het repaircafé in Delfshove. 

Restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend. U kunt samen met familie of bekenden gebruik maken van het restaurant om gezellig bij te kletsen, te lunchen en samen een hapje te eten. De avondmaaltijd wordt geserveerd vanaf 17.00 uur. Het restaurant sluit om 19.00 uur. Gasten uit de wijk zijn van harte welkom. Enkele dagen vooraf dient wel gereserveerd te worden via de receptie. Ook worden er diverse activiteiten in het restaurant georganiseerd waar u aan kunt deelnemen.  

Tuin

De buurttuin Delfshofje is een plek voor zowel de bewoners van het Vorrinkplein als de wijkbewoners. Een plek om samen te komen, te genieten van het groen, de zon en een gezellig praatje met (buurt)bewoners.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Delfshove, kunnen alle cliënten en gasten in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet. Voor meer informatie raadpleeg de receptie. 

Winkel

Op de begane grond vindt u de mini-supermarkt, met vrijwilligers achter de kassa. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen, zoals hartige en zoete lekkernijen, brood en toiletartikelen. De winkel is drie dagen in de week geopend, van 9:30 - 12:00 uur.