Stemt u voor De Opmaat zodat zij hun initiatief kunnen uitwerken?

Geplaatst op: 8 December 2021

De Opmaat heeft een plan ingestuurd naar Agaat! Mooi op maat, zij stellen 10.000 euro ter beschikking voor een idee dat het welzijn van cliënten bevorderd. De Opmaat is van de ruim 20 genomineerden terecht gekomen in de Top 3! Zij hebben nu uw stem nodig om de prijs te winnen zodat zij hun plan uit kunnen werken. 

Beklede muren
Het iniatief dat De Opmaat graag zou willen uitwerken is bekleding van muren met diverse thema's. Verschillende materialen, kleuren en ook bewegingsattributen willen ze bewoners van De Opmaat uitnodigen tot een gesprek, activeren, maar ook een fijne sfeer creëren voor de bewoners. Denk hierbij aan beplakking die herinneringen kan oproepen bij mensen, zoals bijvoorbeeld kunst. Door de wanden te beplakken met middelen die de zintuigen prikkelen, willen zij bewoners stimuleren om een wandeling over de gangen te maken. Op deze manier hopen de collega's De Opmaat een nog fijnere plek te maken om te wonen!

Stemt u ook?
De Opmaat heeft stemmen nodig om de prijs te winnen en dit mooie initiatief uit te werken. Stemt u ook mee? Klik hier om te stemmen.