Thuiszorg Pieter van Foreest wederom in Top 10 ZorgkaartNederland 2021!

Geplaatst op: 7 December 2021

Vanmiddag 7 december is tijdens het online evenement van Patiëntenfederatie Nederland officieel bekend gemaakt dat Pieter van Foreest wederom behoort tot de 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties in Nederland op ZorgkaartNederland Top 2021.

Traditiegetrouw maakt ZorgkaartNederland op de eerste dinsdag van december de beste gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Deze populaire zorginstellingen zijn te vinden in maar liefst tien van de twaalf Nederlandse provincies. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft de website van ZorgkaartNederland ook dit jaar uitgerekend welke zorginstellingen er het beste gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten.

Top 2021 Wijkverpleging*
Van de 106 kanshebbers heeft Pieter van Foreest wederom een plek in de Top 10 ZorgkaartNederland 2021 weten te bemachtigen. We zijn al enorm trots op al onze collega’s die zich iedere dag met veel enthousiasme en passie inzetten voor al onze cliënten, ongeacht waar ze werken. Hoe fantastisch is het als dit ook gewaardeerd wordt door onze cliënten en zij hun waardering op ZorgkaartNederland willen delen. Uit de vele mooie waarderingen blijkt dat de cliënten en hun naasten zeer te spreken zijn over hun thuiszorgorganisatie. 
(*ZorgkaartNederland heeft per 1 december het organisatietype Thuiszorg gewijzigd in Wijkverpleging)

Thuiszorg van Pieter van Foreest, inclusief het specialistisch team, casemanagers en het VIG-alarmteam heeft met in totaal 78 waarderingen een gemiddeld cijfer van een 9,2 van de cliënten of hun naasten ontvangen! Een geweldige prestatie waar we trots op zijn. Naast het geven van de cijfers wordt ook vaak een toelichting hierop gegeven. Eén van de vele toelichtingen is bijvoorbeeld:

“De zorgverleners zien geen patiënt, geen zieke, maar een mens. Ze zijn allemaal oprecht geïnteresseerd in de mens die ze behandelen. Ze hebben echte aandacht en nemen de tijd om te luisteren met empathisch vermogen. In hun behandelen zijn ze zeer professioneel : deskundig, duidelijk en geduldig. De onderlinge communicatie is uitstekend.”

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met deze ervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

We feliciteren onze collega’s met het behalen van de plek in de Top 10 ZorgkaartNederland 2021!