In een rustige wijk in Delft, vlakbij het gezellige centrum, ligt de locatie De Bieslandhof. De Bieslandhof heeft een eigen parkeerterrein en een bushalte naast de deur.

 

Keurmerk: Perspekt Prezo Gouden Keurmerk (2017)

 

 •   17 januari Bibliotheek

  Bibliotheek

  17 januari, 10:00 tot 16:00 uur, vrij toegankelijk

  Leest u graag en heeft u even niets om te lezen? Dan kunt u terecht in onze eigen Bieslandhofbibliotheek om een boek te lenen.

 •   17 januari Klassieke muziek

  Klassieke muziek

  17 januari, 10:30 tot 11:30 uur, alleen voor bewoners

  Voor somatische bewoners/cliënten.

  Bent u een liefhebber van klassieke muziek? Dan kunt u samen met medebewoners/cliënten in alle rust luisteren naar de klanken van o.a. Mozart, Strauss, Bach, Beethoven en andere componisten.

   

 •   18 januari Aaihondenbezoek

  Aaihondenbezoek

  18 januari, 14:00 tot 15:00 uur, alleen voor bewoners

  Voor psychogeriatische bewoners/cliënten. Als u vroeger zelf een hond heeft gehad en/of van honden houdt, dan is er voor u de gelegenheid om honden te ontmoeten.
 •   18 januari Bibliotheek

  Bibliotheek

  18 januari, 10:00 tot 16:00 uur, vrij toegankelijk

  Leest u graag en heeft u even niets om te lezen? Dan kunt u terecht in onze eigen Bieslandhofbibliotheek om een boek te lenen.

 •   18 januari Gespreksgroep

  Gespreksgroep

  18 januari, 10:30 tot 11:30 uur, alleen voor bewoners

  Voor somatische bewoners/cliënten.

  Onder begeleiding van Marja Knoll komt de gespreksgroep bij elkaar in de bibliotheek. Het is prettig om in deze sfeervolle ruimte met elkaar van gedachten te wisselen. Allerlei onderwerpen kunnen aan bod komen, van het vieren van de feestdagen, vakantie houden, mode en winkelen tot aan huishoudelijke karweitjes in het heden en verleden.

   

 •   18 januari Groenactiviteit

  Groenactiviteit

  18 januari, 10:00 tot 11:30 uur, alleen voor bewoners

  Voor somatische bewoners/cliënten

  De groenactiviteiten vinden bij voorkeur plaats in de serre, maar wanneer het te koud is zijn we te vinden bij in een andere ruimte.

  Houdt u van de natuur en van het werken met natuurmaterialen, dan kunt u zich aanmelden/lid worden van de groenvereniging.

 
route bepalen

Locatie en route