Faciliteiten

Op de begane grond vindt u de bibliotheek. Hier kunt u leesboeken, groot-letterboeken en luisterboeken lenen. Daarnaast zijn er ook spelletjes te leen. De bibliotheek is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Bibliotheek

Op de begane grond vindt u de bibliotheek. Hier kunt u leesboeken, groot-letterboeken en luisterboeken lenen. Ook kunnen de bewoners spelletjes lenen.

Bezoektijden

Op de langdurige zorg afdelingen zijn bezoekers van harte welkom tussen 10.00 en 22.00 uur.

De familiekamers

In alle rust in de laatste dagen nog even op bezoek komen, nog even samen zijn, nog even heel dichtbij uw geliefde kunnen zijn. De Bieslandhof heeft twee sfeervol ingerichte familiekamers waar uw geliefde opgebaard kan worden. U kunt gedurende de periode dat uw dierbare is opgebaard zo vaak langs komen als u wilt. U kunt gebruik maken van de familiekamers ongeacht de keuze voor een begrafenisondernemer. Overdag (tussen 09.00 en 18.30 uur) kunt u zonder afspraak in de familiekamers terecht. ’s Avonds tussen 18.30 uur en 21.00 uur kan er een afspraak gemaakt worden met de begrafenisondernemer.

Kapsalon

Op de begane grond van De Bieslandhof vindt u een heren- en dameskapper: De Bieslok. Een afspraak kunt u maken bij de kapsalon zelf. U kunt ervoor kiezen om de kosten maandelijks te laten factureren. De prijslijst vindt u op het bord van de kapsalon.

Kerkdiensten

Er zijn regelmatig verschillende vieringen en kerkdiensten waaraan u kunt deelnemen. Er vinden rooms-katholieke en protestantse diensten plaats. Beide diensten vinden plaats in Het Trefpunt. Op de locatie treft u een overzicht van de precieze tijden en data van de diensten.

Pedicure

In De Bieslandhof is een gecontracteerde pedicure werkzaam. Zij heeft ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Voor het maken van een afspraak kan via de zorg contact worden opgenomen met de pedicure.

Receptie

De receptie van De Bieslandhof is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. U kunt hier terecht voor alle algemene vragen.

Restaurant 'De Bieslanderie'

Het restaurant De Bieslanderie is te vinden op de begane grond even voorbij de receptie. U kunt hier, eventueel samen met familie, visite of vrienden, terecht voor een kopje koffie/thee, frisdrank, lekkernijen, maar ook voor een lunch of diner. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Na 18.00 uur heeft u nog de gelegenheid om drankjes en/of een meeneemmaaltijd te bestellen tot 18.30 uur. U kunt alleen met pin betalen in De Bieslanderie.

Stiltecentrum

De Bieslandhof beschikt over een Stiltecentrum. Hier kunt u bijvoorbeeld gedichten lezen of zomaar even mijmeren. U kunt hier ook een kaarsje opsteken of muziek beluisteren. Via de thematafel kunt u kennis nemen van diverse levensbeschouwelijke achtergronden.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder De Bieslandhof, kunnen alle cliënten en gasten in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

In De Bieslandhof vindt u een kleine supermarkt voor cadeautjes en lekkernijen. U kunt hier contant of met pin betalen. De openingstijden zijn afhankelijk van de aanwezigheid van vrijwilligers. U kunt bij de receptie of bij de winkel terecht voor de actuele openingstijden.