Faciliteiten

De Bieslandhof beschikt over een ruim aanbod van faciliteiten.

Bibliotheek

Op de begane grond vindt u de bibliotheek. Hier kunt u leesboeken, groot-letterboeken en luisterboeken lenen. Ook kunnen de bewoners spelletjes lenen.

Bezoektijden

Op de langdurige zorg afdelingen zijn bezoekers van harte welkom tussen 10.00 en 22.00 uur.

De familiekamers

In alle rust in de laatste dagen nog even op bezoek komen, nog even samen zijn, nog even heel dichtbij uw geliefde kunnen zijn. De Bieslandhof heeft twee sfeervol ingerichte familiekamers waar uw geliefde opgebaard kan worden. U kunt gedurende de periode dat uw dierbare is opgebaard zo vaak langs komen als u wilt. U kunt gebruik maken van de familiekamers ongeacht de keuze voor een begrafenisondernemer. Overdag (tussen 9.00 en 18.30 uur) kunt u zonder afspraak in de familiekamers terecht. ’s Avonds tussen 18.30 uur en 21.00 uur kan er een afspraak gemaakt worden met de begrafenisondernemer.

Kapsalon

Op de begane grond vindt u de heren- en dameskapsalon De Bieslok. De kapsalon is geopend op woensdag en donderdag. U kunt de kapsalon vinden op de begane grond en een afspraak maken voor een was- en/of knipbeurt.

Pedicure

In De Bieslandhof is een gecontracteerde pedicure werkzaam. Zij heeft ervaring met ouderen met complexe zorgvragen. Naast de (medische) behandelingen kunt u uw voeten ook laten verwennen bij de pedicure. Voetbehandeling, zowel nagels knippen als extra behandeling (behalve cosmetische) valt onder de Wet Langdurige Zorg. Dit betekent dat behandelingen (behalve cosmetische) rechtstreeks door Pieter van Foreest worden vergoed. Voor het maken van een afspraak kan via de zorg contact worden opgenomen met de pedicure.

Receptie

De receptie van De Bieslandhof is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. U kunt hier terecht voor algemene vragen.

Restaurant

Het restaurant de Bieslanderie is te vinden op de begane grond, even voorbij de receptie. U kunt hier eventueel samen met familie, visite of vrienden terecht voor een kopje koffie/thee, lekkernijen, maar ook voor een lunch of een warme maaltijd. Ook voor wijkbewoners staan de deuren open.

Winkels

De Bieslandhof heeft een klein winkeltje voor cadeautjes en lekkernijen. De openingstijden zijn afhankelijk van de aanwezigheid van vrijwilligers. U kunt bij de receptie of bij de winkel terecht voor de actuele openingstijden.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder De Bieslandhof, kunnen alle cliënten en gasten gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.