Gratis bloeddrukmetingen in Thuiszorgwinkels Delft

Geplaatst op: 19 November 2014

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. De Pieter van Foreest Zorg Thuis winkel Delft organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 3 december is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Pieter van Foreest Zorg Thuis winkels in Delft, gevestigd aan de Nieuwe Langendijk 61a en Schieweg 87A. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

In de Pieter van Foreest Zorg Thuis winkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.