Cliënten verrast door hartverwarmende kerstkaartenacties

Geplaatst op: 20 December 2019

Kerst is een prachtige tijd van het jaar. Het is de tijd van net iets vaker samen zijn, wat meer aandacht voor elkaar hebben en elkaar liefde en warmte geven. Met dit idee in het achterhoofd hebben verschillende organisaties hartverwarmende acties opgezet. De afgelopen dagen zijn bewoners van verschillende locaties en cliënten van de Thuiszorg verrast met mooie, persoonlijke en lieve kerstkaarten.

Op initiatief van Jong Unica zijn er afgelopen week door heel het land kerstkaarten bezorgd bij ouderen. Ook op verschillende locaties van Pieter van Foreest werden de kaarten uitgedeeld. De persoonlijk geschreven kerstkaarten werden op alle locaties met veel enthousiasme ontvangen door de bewoners.

Indebuurt Westland en indebuurt Delft hadden op hun site een oproep geplaatst om kerstkaarten in te sturen voor (eenzame) ouderen. Hierop werd in beide regio’s massaal gereageerd. Er werden talloze lieve en bijzondere kaarten met soms ontroerende teksten ingestuurd. Alle bewoners hebben genoten van de kaarten en de prachtige gedachte daarachter!

Wat ontzettend mooi dat zoveel mensen zo’n warm gebaar hebben gemaakt naar onze cliënten toe. Iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken: hartelijk bedankt!