Die glimlach gunnen we iedereen

Geplaatst op: 23 Mei 2019

De Terwebloem gonst nog na van het spetterende optreden van Jurgen Jonkers begin april. Wat een intens warme beleving was dat! De bewoners medewerkers en familieleden genieten er nog van. ‘Dat was maximaal genieten’, ‘Een herinnering om nooit meer te vergeten’ en ‘Ik zag mijn moeder ontspannen, wat een beleving!’ is maar een greep uit de vele mooi reacties. Des te meer reden voor een aantal medewerkers van De Terwebloem om dit succes voort te zetten naar andere locaties van Pieter van Foreest. Want zo’n mooi feestje, waar ruimte is voor een lach en een traan, dát gunnen zij iedereen!

IkWeetDatJijHetWeet-tour
Jurgen Jonkers - o.a. bekend als imitator van Frans Bauer – verzorgd in zorglocaties door het hele land voor een speciale prijs en voor speciale mensen een spetterend optreden. Hij brengt met veel liefde en gezelligheid de hits van Frans Bauer en Nederlandse liedjes van toen en nu ten gehore. De Brabantse Jurgen ziet de IkWeetDatJijHetWeet-tour als een persoonlijke missie. Zijn moeder Rietje heeft Alzheimer, hij weet dus als geen ander hoe vervelend deze ziekte is. En ook hoe belangrijk het is haar te bereiken, en dat lukt bijzonder goed door middel van muziek.

Sponsort u mee?
Hoe meer donaties we mogen ontvangen, des te meer optredens kan Jurgen binnen Pieter van Foreest verzorgen. U kunt uw donatie overmaken naar  NL47RABO0334437652 t.n.v. Ik weet dat jij het weet o.v.v. ‘Donatie’, e-mailadres en met vermelding van het huis waar u Jurgen graag ziet optreden.

Hoe mooi zou het zijn als al onze locaties kunnen genieten van dit bijzondere muzikale moment, en we bij de bewoners een glimlach op het gezicht kunnen toveren?

 

Meer informatie over de missie van Jurgen: www.ikweetdatjijhetweet.nl.