Help De Kreek en Sonnevanck aan een feestelijke decembermaand

Geplaatst op: 2 Oktober 2019

De bewoners van De Kreek en Sonnevanck genieten volop van de activiteiten die op de locaties worden georganiseerd. Tijdens de decembermaand mag dit nog best wat feestelijker, zo vond Stichting Vrienden van De Kreek en Sonnevanck. Via de RaboClubSupport zamelen zij geld in voor allerlei leuke optredens, extra lekkernijen en veel ontspanningsmomenten tijdens bijvoorbeeld een uitgebreide beautymiddag. Zo raken lichamelijke en psychische problemen wat naar de achtergrond. De donkere dagen maken wij graag met jouw medewerking wat lichter!

Wat is de Rabo ClubSupportactie?
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Breng nu jouw stem uit!
Alle klanten van de Rabobank van 12 jaar en ouder mogen stemmen. Dit kan met een persoonlijke stemcode, die je per e-mail van ons ontvangt. Stemmen kan via de website https://www.rabo-clubsupport.nl/.