4 april Kijk in de wijk, kom je ook?

Geplaatst op: 15 Maart 2019
Wil jij weten hoe werken in een wijkteam is? Wijkteam Monster staat voor je klaar om in één middag al jouw vragen te beantwoorden en je kunt direct solliciteren!
 
Datum: Donderdag 4 april 2019 van 16.00 tot 17.30 uur
Adres: Duinhof, Arie Tukstraat 2, Ter Heijde aan Zee
Voor wie? Nieuwsgierige Verzorgende (niv 3) en Verpleegkundige (niv 4)
Programma: We maken kennis tijdens een kopje koffie of thee, je krijgt uitleg over werken in de wijk, functies en je kunt al jouw vragen stellen.
 
Deelnemen is gratis en vrijblijvend, aanmelden kan op www.pietervanforeest.nl/kijkindewijk.
 
Werken in de wijk
Werken in de wijk is geen dag hetzelfde. Dat maakt het nu juist zo afwisselend. Werken in de wijk is zorgen met… Met de klant, diens mantelzorgers en andere zorgverleners, zoals bijvoorbeeld de huisarts. Jij levert de juiste ondersteuning. Tijdelijk of voor een langere tijd. Maar altijd met het doel van de klant in het vizier.
Een ander leuk aspect van de thuiszorg is de zelfsturende teams. In een zelfsturend wijkteam ben je als verzorgende en verpleegkundige samen verantwoordelijk voor de zorg in jullie eigen wijk. Jij kent alle klanten. En zij kennen jou. Je verleent directe zorg, maar stemt ook met andere zorgverleners af. Daarnaast zijn jullie zelf verantwoordelijk voor het regelen van de planning, roosters en rapportage. Daardoor is er meer tijd voor de klant en komt jouw hart voor de zorg en dus voor onze klanten tot bloei!
 
Ben jij nieuwsgierig of werken in de wijk iets voor jou is? Dan is dit je kans!
 
Direct de vacatures bekijken doe je op www.werkenbijpieter.nl