Mooie giften voor Die Buytenweye!

Geplaatst op: 28 Mei 2020

Een Delftse studentenvereniging heeft via stichting Present zelfgemaakte mondkapjes aangeboden aan de collega’s van Die Buytenweye. Deze hippe mondkapjes met filter zijn handig om bijvoorbeeld te reizen met het openbaar vervoer. Er is op gepaste afstand een ‘zwevende’ overdracht geweest tussen de studenten een collega van Die Buytenweye.

Geluksmomentje box
Vier studenten van Hogeschool Rotterdam hebben voor een project voor school de “Geluksmomentje box” ontworpen. Het doel van de box is: verwen eenzame ouderen en support your locals tijdens de corona crisistijd! Er was mogelijkheid om online een donatie te doen en de gehele opbrengst is gegaan naar het vullen van de boxen met allerlei lekkere en gezonde streekproducten van lokale ondernemers. Op 24 mei zijn de boxen uitgereikt aan Die Buytenweye en enkele bewoners hebben al een box in ontvangst mogen nemen, zij waren hier natuurlijk ontzettend blij mee!

Bedankt
Wij willen graag iedereen bedanken die betrokken waren bij deze mooie projecten! We waarderen het heel erg en zijn blij met deze mooie initiatieven!