Nominaties Boven Verwachting Prijs

Geplaatst op: 8 Januari 2018

Samen bedenken, ideeën delen, samenwerken...dat is waar de Boven Verwachting Prijs over gaat. Pieter van Foreest heeft in 2017 in samenwerking met het Klein Bretelerfonds de Boven Verwachting Prijs in het leven geroepen. Collega's, teams kunnen ideeën aanmelden waarbij het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten voorop staat. Uitgangspunt is onze visie. Het winnende team maakt kans op een cheque van € 10.000,- om hun idee te gaan realiseren!

Onlangs zijn uit de vele inzendingen drie teams genomineerd. Deze 3 teams geven tijdens de nieuwjaarsreceptie een korte pitch, waarna de jury de winnaar bekend maakt.

Alle teams zijn persoonlijk verrast met een mand vol lekkers en gezonds. De 3 genomineerde teams zijn met mand en met de camera verrast, kijkt u mee?

Klein Bretelerfonds

Het doel van het KBfonds is samengevat: het bevorderen van welzijnsactiviteiten en het verlenen van finaciële steun aan cliënten die gebruik maken van de zorg van Pieter van Foreest. Het bestuur richt zich, naast een jaarlijkse bijdrage ten behoeve van de cliënten in de locaties, voornamelijk op het financieren van duurzame zaken.Sinds twee jaar verstrekt het bestuur aan iedere locatie een vast bedrag op basis van het aantal plaatsen. Van dit bedrag kan de locatie 'kleinere' uitgaven doen.

Wie o wie gaat er winnen? Binnenkort meer op social media.