Ontmoetingscentra ontvangen bezigheidspakket van Rode Kruis Bloesemtocht

Geplaatst op: 2 Januari 2019

Een aantal ontmoetingscentra in de Delftse regio zijn door de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht verrast met een mooi pakket vol met bezigheidsmaterialen. Het bestuur van de stichting heeft er voor gekozen om een belangrijk deel van de opbrengst van de wandeltocht in 2018 te besteden aan bezigheidsmaterialen voor ouderen die het Ontmoetingscentrum bezoeken.

Het pakket zit vol met gezelschaps- en vragenspellen, speciaal ontwikkeld voor de bezoekers van ontmoetingscentra. Bij de Ontmoetingscentra is dit meer dan welkom, ze zijn dan ook erg blij met deze aanwinst!

Rode Kruis Bloesemtocht
De Rode Kruis Bloesemtocht wordt georganiseerd ten behoeve van projecten van het Nederlandse Rode Kruis die gericht zijn op het bevorderen van activiteiten die de zelfredzaamheid van ouderen bevordert. In 2018 werd de 26ste Bloesemtocht georganiseerd, er werd maar liefst ruim 100.000 euro bij elkaar gewandeld door ruim 30.000 medewerkers. Op zaterdag 13 april 2019 wordt het evenement voor de 27ste keer georganiseerd in Geldermalsen.