Ontmoetingscentrum Kornalijn verrast met presentjes

Geplaatst op: 15 November 2019

In onze ontmoetingscentra staat de bezoeker centraal. We bieden hen ondersteuning en zijn er ook voor de mantelzorgers. Dat doen we met veel liefde en plezier. Wanneer je dan een complimentje ontvangt maakt ons dat extra trots.

Een schoondochter van een bezoeker had onlangs een mooi compliment voor de medewerkers en vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Kornalijn op de website van Pieter van Foreest achtergelaten. Ze is zo blij met de ondersteuning die haar moeder en de partner van haar moeder ontvangen van het ontmoetingscentrum.  Een complimentje is natuurlijk altijd leuk, maar afgelopen week werden bezoekers, medewerkers en vrijwilligers ook nog eens verrast met een persoonlijk gehaakt kunstwerkje. Ze heeft in totaal meer dan 60 presentjes gehaakt. Wat een bijzonder mooi gebaar. Bij het ontmoetingscentrum hebben ze van het uitdelen van de presentjes een gezellige middag gemaakt, compleet met appeltaart. Alle aanwezigen hebben genoten van de lekkere taart en iedereen is heel blij met dit persoonlijke cadeau. Bedankt voor dit lieve en attente gebaar. We zijn er erg blij mee.

Waardering delen?
Wilt u ook uw waardering uitspreken voor een team dat boven verwachting presteert?
Dan kan dit via de volgende link. https://pietervanforeest.nl/klanttevredenheid-kwaliteit/compliment-of-klacht/compliment

Ook kunt u uw waardering delen op Zorgkaart Nederland. Dit is een onafhankelijke website die is bedoeld voor mensen om hun ervaringen met de zorg te delen. Dit kunt u doen op www.pietervanforeest.nl bij de desbetreffende locatie/team of op https://www.zorgkaartnederland.nl/.