Post COVID-19 behandeling door Pieters Behandel Praktijk

Geplaatst op: 17 Juli 2020

Mensen die een infectie met het coronavirus hebben doorgemaakt, kunnen nog lang klachten ervaren. Denk hierbij aan verlies van spiermassa en gewicht en/of verminderde mobiliteit. Om het herstel te bevorderen kan een behandeling van een fysiotherapeut of diëtist uitkomst bieden. Pieters Behandel Praktijk biedt post COVID-19 behandelingen aan.

Combinatietherapie
Het is mogelijk bij Pieters Behandel Praktijk een combinatietherapie te volgen van fysiotherapie en diëtiek. Het voordeel is dat er maar één intake nodig is en dat de fysiotherapeut en de diëtist hun behandeling op elkaar kunnen afstemmen. Indien er nog een andere discipline nodig is, zoals bijvoorbeeld een logopedist of ergotherapeut, dan kunnen ook zij snel ingeschakeld worden.

Meer informatie en aanmelden
Voor de behandeling is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. Pieters Behandel Praktijk is aangesloten bij Chronisch Zorgnet en heeft meerdere COVID-19 fysiotherapeuten. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de balie van Pieters Behandel Praktijk op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur:
Telefoonnummer: 0174 – 744 700 (regio Westland)
Telefoonnummer: 015 – 515 55 00 (regio Delft)
Email: behandelpraktijk@pietervanforeest.nl