Prachtig optreden in De Terwebloem

Geplaatst op: 9 April 2019

Zaterdag 6 april heeft zanger Jurgen Jonkers een prachtig optreden gegeven in De Terwebloem. De Brabander zet zich in tegen Alzheimer. Hij ziet zijn IkWeetDatJijHetWeet-tour dan ook als een persoonlijke missie. Jurgen’s moeder Rietje heeft Alzheimer, hij weet dus als geen ander hoe vervelend deze ziekte is. En ook hoe belangrijk het is haar nu dus nog vrolijk en blij mee te maken. Hij schreef daarom een vrolijk nummer en gaat hiermee langs talloze zorginstellingen in Nederland. Zaterdag gaf hij een spetterend optreden in De Terwebloem. En wat is er intens genoten. Jurgen wist een onbetaalbare lach op het gezicht van elke bewoner te toveren. 

Sponsort u mee?

Hoe meer donaties we mogen ontvangen, des te meer optredens kan Jurgen verzorgen. U kunt uw donatie overmaken naar  NL47RABO0334437652 t.n.v. Ik weet dat jij het weet o.v.v. ‘Donatie’, e-mailadres en met vermelding van het huis waar je Jurgen graag ziet optreden.

Hoe mooi zou het zijn als al onze locaties kunnen genieten van dit bijzondere muzikale moment, en we bij de bewoners een glimlach op het gezicht kunnen toveren?
Meer informatie over de missie van Jurgen: www.ikweetdatjijhetweet.nl, en Jurgen in actie: https://youtu.be/2WLtuzaMQ4o.