Vier de feestdagen in Strandgoed Ter Heijde

Geplaatst op: 13 November 2019

De meeste mantelzorgers vergeten vaak zichzelf te zorgen. Even tijd nemen voor uzelf, het klinkt zo logisch. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo gemakkelijk kunnen. Het wordt daardoor steeds moeilijker om de zorg voor uw naaste vol te houden. Door goed voor uzelf te zorgen, op tijd hulp in te schakelen en zo te voorkomen dat u overbelast raakt, kunt u ook beter voor de ander zorgen.

Zorgtaken overnemen
Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt is een plek waar uw naaste het heerlijk heeft, net als thuis, omring door lieve zorgzame mensen, zodat u als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze. Ons team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers is er om de taken even over te nemen. De zorg van thuis wordt zo voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week. U kunt als mantelzorger daardoor even tot rust komen, thuis of samen met uw naaste in Strandgoed Ter Heijde. Onze gasten kunnen kiezen uit éénpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. Privacy is gegarandeerd.

Voor wie?
Wij verwelkomen thuiswonende volwassenen, met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie, die rekenen op de hulp en ondersteuning van hun mantelzorger(s).

Vier de feestdagen aan de kust
De feestdagen vieren in een warme sfeervolle omgeving? Ook dan bent u van harte welkom! Zorgmedewerkers en vrijwilligers zorgen voor een huiselijke en feestelijke sfeer zodat u samen of alleen kunt genieten van een onbezorgd verblijf in Strandgoed Ter Heijde. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken. Neem voor 1 december a.s. contact op om de mogelijkheden voor een verblijf tijdens de feestdagen te bespreken.

Contact
Neem voor meer informatie of aanmelden vrijblijvend contact op via strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar 015 – 515 5000 / 06 - 5391 0101.

Even logeren, in bijzonder goede handen. Een plek waar uw naaste het heerlijk heeft, net als thuis, omringd door lieve zorgzame mensen. Zodat u als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze. Dat is wat Strandgoed Logies & Respijt kan bieden.