Vissteiger in Poeldijk officieel in gebruik genomen

Geplaatst op: 8 Juni 2015

Vrijdagmiddag 5 juni is de vissteiger aan de Gantel in Poeldijk op feestelijke wijze geopend. Op deze prachtige dag is het openingswoord gedaan door wethouder De Goeij en werd het lint trots doorgeknipt door de heer Wim Fraser, bewoner van de Gantelzicht en vrijwilliger bij De Terwebloem. Onder muzikale begeleiding van Han Hagen werd de steiger meteen in gebruik genomen en zijn een aantal bewoners meteen gaan varen. Mede dankzij de enorme inzet van een sponsoren, ondersteuners en begeleiders, alsmede door medewerkers van woonzorgcentrum De Terwebloem is deze steiger werkelijkheid geworden.

In eerste instantie was het uitgangspunt de steiger met name in het leven te roepen voor gebruik van de bewoners van De Terwebloem en de naaste buren. Inmiddels is de insteek totaal gewijzigd en kan de vissteiger (aanlegsteiger) worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals sportvisserij, boottochtjes of een wandeling met de bewoners om daar lekker te vertoeven.

 

Met dank aan Anneke Westdijk en Anneke Verheij, die organisatie van de opening op zich hebben genomen, en allen die zich voor de realisatie zo enorm hebben ingezet en de sponsoren.
Van Zeijl Beschoeiingswerk, Spots Hoveniersbedrijf, Rondvaartbedrijf de Gantel, Westdijk Reclame, SportVisserijBelangen Delfland, Rabobank, Sportvisserij Nederland, Gemeente Westland en Stichting Vrienden van De Terwebloem, bedankt!