Westland Ontmoet in Duinhof en Strandgoed ter Heijde

Geplaatst op: 23 Oktober 2019

In het kader van Westland Ontmoet zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners en bezoekers van Duinhof en Strandgoed ter Heijde.

Op donderdag 3 oktober is er een schilderworkshop georganiseerd waar iedereen welkom was. Alle aanwezigen hielpen elkaar waardoor er prachtige creaties tot stand zijn gekomen. Deze geslaagde workshop werd mede mogelijk gemaakt door Cultuurweb. Ook zijn er zes kinderen langsgekomen met versierde koekjes waar de bewoners onder het genot van een kop koffie heerlijk van gesmuld hebben. Op vrijdag 4 oktober werden de hoeden en boa’s uit de kast gehaald en gingen de voetjes van de vloer, want Koos Jansen heeft een gezellig optreden verzorgd. Een polonaise kon dan ook niet ontbreken op deze middag! Dinsdag 8 oktober is er een high tea georganiseerd voor bewoners en buurtbewoners. Het was gezellig druk in de huiskamer waar iedereen genoot van alle zoetigheden.

De georganiseerde activiteiten zorgden voor een mooie verbinding tussen bewoners van Duinhof, bezoekers van Strandgoed ter Heijde en de buurtbewoners.