Winnaars Boven Verwachting Prijs 2022 bekend!

Geplaatst op: 12 Januari 2022

Op 10 januari zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie de winnaars van De Boven Verwachting Prijs 2022 bekend gemaakt. Dit jaar was er niet één, maar waren er drie winnaars!

Veilig Genieten
De eerste prijs van 10.000 euro is gegaan naar 'Veilig Genieten', een initiatief voor een veilige tuin voor Triangel. Zij hadden een heel plan uitgewerkt om ervoor te zorgen dat bewoners met dementie veilig van de tuin kunnen gaan genieten. 

De Babbelbal
De tweede prijs van 5000 euro is gegaan naar 'De Babbelbal', een Pieter van Foreest breed initiatief. Het is een snoezelbal waar een beweegactiviteit meegedaan kan worden, maar in de bal zitten ook kaartjes met thema's of met plaatjes. Zo kan er op een laagdrempelige manier een leuk gesprek ontstaan.

Muziek in een Notendop
De derde prijs is voor het initiatief 'Muziek in een Notendop'. Zij krijgen 2500 euro om hun initiatief uit te werken. Zij hebben de waarde van muziek onderzocht door het volgen van een cursus en willen muziek gaan inzetten om mensen positief te benaderen.

Alledrie zijn het prachtige ideeën en we houden iedereen natuurlijk op de hoogte van de voortgang en de uitwerking van deze mooie ideeën!

Boven Verwachting Prijs
Samen bedenken, ideeën delen, samenwerken...dat is waar de Boven Verwachting Prijs over gaat. Pieter van Foreest heeft in 2017 in samenwerking met het Klein Bretelerfonds de Boven Verwachting Prijs in het leven geroepen. Collega's, teams kunnen ideeën aanmelden waarbij het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten voorop staat. Uitgangspunt is onze visie. Het winnende team maakt kans op een cheque van € 10.000,- om hun idee te gaan realiseren!