Wondertelefoons voor alle huiskamers van Stefanna 3

Geplaatst op: 14 Augustus 2020

Elsa, verzorgende van Stefanna 3, en Hellen, receptioniste van Stefanna hebben zich samen ingezet om wondertelefoons voor alle huiskamers van Stefanna 3 aan te kunnen schaffen. Elsa heeft geld opgehaald en sommige familieleden hebben ouderwetse PTT telefoons gedoneerd. Hiermee is Hellen toen aan de slag gegaan. De oude telefoons zijn omgebouwd naar een wondertelefoon: een soort MP3 speler waarop Hellen muziek van vroeger en stemmen van familieleden heeft gezet.

Afgelopen woensdag is de eerste wondertelefoon overhandigd aan huiskamer "de Morgenstond". Op deze telefoon stond muziek uit de jaren ’50 en een stembericht van familie van een bewoner. Ook is er op verzoek van een ander bewoner Indische muziek op gezet. De reacties waren hartverwarmend. Mooi om te zien hoe enthousiast de bewoners reageerden!

Ook de andere huiskamers van Stefanna 3 krijgen binnenkort een wondertelefoon. Hellen en Elsa zijn ontzettend blij en trots dat dit fantastische project gelukt is en wensen alle bewoners en familie heel veel leuke muziekherinneringen van vroeger toe!