Hart-beweeggroep in Poeldijk en Naaldwijk

Geplaatst op: 4 April 2017

De hart-beweeggroep “Hartkracht” bij Pieters Behandel Praktijk biedt professionele begeleiding in groepsverband onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten. In de meeste gevallen wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar. De doelgroep bestaat uit mensen met hartfalen en na een hartrevalidatietraject. De medische gegevens en de gegevens van de inspanningstest van de cardioloog zijn vereist. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een post-revalidatie-traject, of juist pre-operatief trainen om zo goed mogelijk de operatie in te gaan. Het behouden van de conditie is daarnaast ook een goede reden om deel te nemen aan de beweeggroep.

Er zijn twee Hartkracht-beweeggroepen:

  • Hartkracht “Fitness training” wordt wekelijks gegeven op dinsdag bij Pieters Behandel Praktijk te Naaldwijk.
  • Hartkracht “Sport & Spel” wordt wekelijks gegeven op donderdag in de gymzaal van basisschool de Verburch-hof (gebouw Westhof), De Ruijtbaan 81 te Poeldijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de balie van Pieters Behandel Praktijk, tel.0174 – 615 255.

Pieters Behandel Praktijk is dé gespecialiseerde eerstelijns praktijk bij u in de buurt gericht op thuiswonende ouderen.
Wij zijn gespecialiseerd in diverse aandoeningen, zoals CVA, dementie, Parkinson, Claudicatio en COPD. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. Wij behandelen op locatie en aan huis.