De Opmaat fietst en zwemt voor ALS Westland

Geplaatst op: 6 Juni 2014

Zaterdag 16 augustus zwemt Jenny van Rossum, Verzorgende IG bij Pieter van Foreest, twee kilometer over rivier De Lee tijdens het evenement ‘A Local Swim’ georganiseerd door ALS Westland. Met het geld dat met dit evenement wordt opgehaald kan onderzoek worden gedaan naar de zenuw-spierziekte ALS.  Verzorgingshuis De Opmaat van Pieter van Foreest wil graag helpen met sponseren en heeft daarom iets origineels bedacht! Voor een kleine bijdrage kunnen bewoners van De Opmaat en bezoekers van de ‘Vereeniging’ (een ontmoetingsplek voor Westlanders vanaf 55 jaar) een stukje fietsen met een vrijwilliger of medewerker van Pieter van Foreest. Dit kan met de duofiets of rolstoelfiets zodat iedereen die dat wil mee kan en zo de stichting kan steunen. Op deze manier kan er 16 augustus een mooi bedrag worden gedoneerd aan ALS Westland!

Alle dinsdagen van de maand juni gaan de duo- en rolstoelfietsen van stal. Dinsdag 3 juni is het startschot gegeven. Met dit project kan De Opmaat meerdere doelen nastreven, naast geld ophalen voor ALS Westland vind De Opmaat het ook belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij, een maatschappij die ook regelmatig De Opmaat, Pieter van Foreest, steunt.

Heeft u interesse om als vrijwilliger een bijdrage te doen of wilt u zelf een stuk meefietsen in de rolstoel- of duofiets? Dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met Jenny van Rossum, j.vrij@pietervanforeest.nl of Joke Scholten, j.scholten@pietervanforeest.nl of telefonisch: 0174-248064. Wilt u een bedrag doneren? Dan kan dat op bankrekeningnummer: NL82 ABNA 0582 3263 62  t.n.v. Jenny van Rossum.