Bazaar in De Kreek - 26 april 2019

Geplaatst op: 28 Januari 2019

De bazaar in De Kreek in ‘s-Gravenzande is inmiddels een bekend en jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 26 april a.s. van 10.00 - 17.00 uur.

Naast de gebruikelijke bazaaractiviteiten (zoals Rad van Avontuur, spelletjes, poffertjeskraam, ijskraam, verkoop van groente, fruit, bloemen en (perk)planten) wordt een voorjaarsmarkt georganiseerd.

Kramen voorjaarsmarkt te huur
Op de voorjaarsmarkt kunnen crea-, hobby- en verzamelartikelen te koop worden aangeboden. De kosten van een enkele kraam (circa 1.60 x 0.80 m) bedragen € 15,00, een dubbele kraam kost
€ 30,00. U kunt een kraam van De Kreek gebruiken, maar u kunt, in overleg, ook uw eigen kraam meebrengen. Wilt u een standplaats huren of wilt u nadere informatie? Neem dan contact op met Kitty Warmink, via telefoonnummer 0174 741011of via e-mail k.warmink@pietervanforeest.nl.

Boekenverkoop
Heeft u boeken staan en vraagt u zich af “Wat moet ik ermee?” Wij zijn er blij mee. U kunt de boeken tussen 22 maart en 22 april a.s. inleveren bij de receptie van De Kreek,  Leeuweriklaan 34, 2691 CK  ’s-Gravenzande. Voor grote partijen en/of verdere informatie kunt u in deze periode contact opnemen met Kitty Warmink.

Zegeltjesactie
Er zijn weer veel prijzen nodig voor het Rad van Avontuur. Heeft u zegels over van ’t Stoepje, Douwe Egberts, Hoogvliet, Hema, koffiebonnen AH, Makro, etc? In de hal van De Kreek staat een bus waar u ze in kunt doen.

Loten te koop
Bij de receptie van De Kreek kunt u loten kopen à € 1,- per stuk voor de grote loterij tijdens de bazaar op 26 april. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een iPad, een rondvaart en een diner voor twee. Zeker de moeite waard, dus koop een lot!

Opbrengst
Ook dit keer wordt de opbrengst goed besteed. Bij De Kreek wordt 2/3 van de opbrengst besteed aan fotofolie voor de deuren van de afdeling PG en het aanpassen van het terras aan de voorzijde. Sonnevanck zal het besteden aan de aanschaf van welzijnsmaterialen (1/3 van de opbrengst).

Helpt u ook weer mee om de bazaar tot een succes te maken?