Bazaar in De Kreek op 24 april 2020

Geplaatst op: 29 Januari 2020

Op vrijdag 24 april a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert De Kreek wederom een gezellige bazaar en voorjaarsmarkt. De gehele dag zijn er weer diverse activiteiten gepland, zoals het Rad van Fortuin. Verder is er een creamarkt, kunt u terecht voor tweedehandsboeken- en kleine rommelmarktspullen, groenten, fruit, bloemen en planten en nog veel meer.

Kramen voorjaarsmarkt te huur
Op de voorjaarsmarkt kunnen crea-, hobby- en verzamelartikelen te koop worden aangeboden.
De kosten bedragen € 15,00 per kraam (circa 1.60 x 0.80 m). U kunt een kraam van De Kreek gebruiken, maar u kunt - in overleg - ook uw eigen kraam meebrengen.
Wilt u een standplaats huren? Of wilt u nadere informatie? Neem dan contact op met Angelique van Leeuwen (0174 741000 / ang.van.leeuwen@pietervanforeest.nl).

Inzamelingsacties voor de bazaar
Er zijn verschillende manieren om de bazaar te steunen, de opbrengst komt ten goede aan De Kreek en Sonnevanck. 2/3 van het opgebrachte geld wordt besteed aan Smart tv’s en een nieuwe entree voor PG in De Kreek. 1/3 van de opbrengst zal worden besteed aan het opknappen van de tuin in Sonnevanck. 

Boekenverkoop
Heeft u nog boeken, waarvan u niet weet wat u ermee aan moet? Wij zijn blij met uw boeken!
U kunt de boeken tussen 20 maart en 20 april inleveren bij de receptie van locatie De Kreek, Leeuweriklaan 34, 2691 CK  ’s-Gravenzande. Voor grote partijen en/of verdere informatie kunt u in die bellen of mailen naar Kitty Warmink (0174 741011 / k.warmink@pietervanforeest.nl).

Zegeltjesactie
Er zijn weer veel prijzen nodig voor het Rad. Heeft u nog zegeltjes over van ’t Stoepje, Douwe Egberts, Hoogvliet, Hema, koffiebonnen AH, Makro, etc? In de hal van De Kreek staat een bus waar u ze in kunt doen.

Loten te koop
Bij de receptie van De Kreek kunt u loten kopen à € 1,- per stuk voor de grote loterij tijdens de bazaar op 24 april. Er zijn 10 prijzen te winnen, waaronder een iPad, een rondvaart en een bluetooth speaker. Zeker de moeite waard, dus koop een lot!