Bewoners zingen hun hoogste lied met Sonnevancks Songbook

Geplaatst op: 5 December 2018

In Sonnevanck werd er de afgelopen maanden een project van Kunstkracht 55+ gedraaid. Dit project gaat zelfs nog door in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Omdat zingen altijd goed is en veel mensen er blij van worden, kozen de collega’s in Sonnevanck voor een zangproject. De bewoners kozen vooraf liedjes uit die zij zelf graag wilden zingen. Deze liedjes vormen samen Sonnevanck’s Songbook. Zangdocente Annemarie oefent de liedjes met de bewoners en het klinkt steeds mooier. Er wordt op o.a. op de uitspraak en de lengte van de gezongen noten gelet. Dit alles onder begeleiding van diverse muzikanten, wat het geheel extra mooi maakt.

Uiteindelijk hopen de collega’s van Sonnevanck dit project in februari met een gezellige middag af te sluiten en ze blijven vooral zingen!

Kunstkracht 55+
Dit zangproject wordt mogelijk gemaakt door Kunstkracht 55+. Kunstkracht 55+ is een project waarin ouderen actief deelnemen aan diverse vormen van kunstbeoefening. Het beoefenen van kunst draagt namelijk bij aan een goed gevoel. Door actief met kunst bezig te zijn wordt je innerlijk gevoelsleven aangesproken en je verbeeldingskracht gestimuleerd. Dat geldt voor alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud.

De collega's en bewoners van Sonnevanck willen Kunstkracht 55+, zangdocente Annemarie en alle muzikanten dan ook hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie project!