Burgemeester steekt de handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Geplaatst op: 15 Maart 2019

Op 15 en 16 maart vond NLdoet weer plaats: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert iedereen aan om een dag(deel) te klussen voor verschillende bedrijven en organisaties. Dit jaar namen ook weer verschillende locaties van Pieter van Foreest hieraan deel en organiseerden leuke en nuttige activiteiten!

De bloemetjes buiten
Burgemeester Marja van Bijsterveldt is gaan klussen in Die Buytenweye. Daar werd de serre opgeknapt tot tuinkamer en de tuin klaargemaakt voor het voorjaar. Samen met vrijwilligers,  bewoners en bezoekers van de dagverzorging heeft ze ervoor gezorgd dat de tuin er weer stralend bij staat. Tussen het planten van de viooltjes door nam ze tijd om met bewoners en vrijwilligers te kletsen. Toen het werk er op zat heeft ze de bezoekers van de dagverzorging nog even opgezocht. Kortom, een zeer geslaagde klus! En Die Buytenweye heeft genoten van haar bezoek

Vele handen maken licht werk
Ondanks het weer lieten de vrijwilligers op andere locaties zich vandaag niet tegenhouden. Vrijwilligers gingen enthousiast aan de slag. Terrassen en balkons zijn onder handen genomen, de bloempotten zijn voorzien van kleurrijke plantjes, er is heerlijk gewandeld door vrijwilligers en bewoners en is is volop geverfd. De bewoners genoten van alle aandacht en activiteiten op de locaties.

Alle locaties kijken terug op een geslaagde eerste dag van het jaarlijkse NLdoet, allen alvast bedankt voor jullie onmisbare bijdrage!