De Bieslandhof in balans!

Geplaatst op: 18 Januari 2019

De Bieslandhof organiseert van 28 januari t/m 22 februari een gezondheidsmaand voor al haar medewerkers. Gedurende vier weken is er een vol programma met allerlei leuke activiteiten met verschillende thema’s. De Bieslandhof wil graag dat al haar medewerkers met plezier naar hun werk (blijven) komen. Medewerkers die goed in hun vel zitten, lekker bewegen, gezond eten en af en toe een rustmomentje voor zichzelf pakken. Klinkt goed toch?

Programma

De eerste week staat in het teken van ‘ontspanning’. Mindfulness of een goede stoelmassage kunnen hier zeker bij helpen, maar ook lekker shoppen op de Beautymarkt of een salade eten van de saladebar kunnen ontspannend werken. Week twee heeft als thema ‘Persoonlijke ontwikkeling’. Medewerkers kunnen ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze dit nog verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er nog een groot feest waarbij de voetjes zeker van de vloer komen! In de derde week gaan de medewerkers lezen, horen en proeven wat lekker en gezond eten is. De laatste en vierde week staat ‘Bewegen’ centraal. Lopend vergaderen, een personal trainer bezoeken en af en toe lekker de spieren strekken.

Kortom: een maand waarbij veel aspecten van gezond leven aan bod komen, zodat alle medewerkers gezond en gelukkig naar hun werk komen!