Delfshove hijst vlag op Internationale Coming Out dag

Geplaatst op: 8 Oktober 2015

Tijdens Internationale Coming Out dag op zaterdag 10 oktober hijsen de regenboogsteden, waaronder Delft de regenboogvlag. De regenboogsteden zetten zich in voor sociale acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBTs). Tijdens Coming Out dag worden activiteiten georganiseerd hier extra aandacht voor te vragen. De regenboogvlag hijsen is één van de activiteiten en ook bij Delfshove zal de vlag wapperen.

Delfshove hijst de vlag

Iedereen is op zaterdag 10 oktober om half 11 van harte welkom om aanwezig te zijn bij het hijsen van de regenboogvlag. De wethouder, locatiemanager en de voorzitter van de cliëntenraad zijn ook aanwezig. Jan Jensen, de stadsdichter, zal voor deze dag een gedicht maken en het voorlezen. Delfshove sluit af met heerlijke kopje koffie/thee en lekkernij

Delfshove houdt van roze

Waarom doet Delfshove mee? Iedere laatste vrijdag van de maand opent de Roze Ouderen Salon haar deuren in Delfshove voor ouderen met een andere seksuele geaardheid. Delfshove kleurt (even) roze tijdens deze bijeenkomsten. Ouderen met een andere geaardheid komen gezellig bij elkaar om bij te kletsen en leuke activiteiten te ondernemen.