Een rondreis door Europa in De Terwebloem

Geplaatst op: 30 Juli 2018

In de zomerperiode op vakantie in Europa? De Terwebloem haalt Europa juist naar binnen! Deze zomer is er in De Terwebloem een programma van 8 weken waarin een rondreis door Europa wordt gemaakt!

Elke week staat een land centraal. De eerste week stond in het teken van Holland met o.a. een optreden van het Westlands smartlappenkoor en een oudhollandse spelen middag. Elke week een ander land, ze reizen af naar België, Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Griekenland. Daarna wordt het zomerprogramma in de laatste week van augustus afgesloten met het Rondje Poeldijk, de feestweek van Poeldijk. Én De Terwebloem organiseert voor de tweede keer kermis op woensdag 29 augustus.

Maandag 9 juli vond de aftrap plaats. De twee dames Bep en Toos kwamen met 8 koffers aan in De Terwebloem om 8 weken lang in het huis te komen wonen. Met taart en een goodiebag vol zomerse items voor iedere bewoner ging het zomerprogramma van start.

Kom deze zomer langs in De Terwebloem en kijk welke landen we bezoeken. De koffie staat klaar, of wellicht een cappuccino, of Engelse thee of...laat u verrassen!