Geslaagde feestweek Kleinschalig Wonen Singelhof

Geplaatst op: 20 November 2018

Zondag 11 november vierde Kleinschalig Wonen Singelhof haar tiende verjaardag. Dit mooie jubileum is met uiteenlopende activiteiten  zes dagen lang uitbundig gevierd met de bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van Singelhof.

Om 11.11 uur werd de feestweek afgetrapt met een eigen versie van het programma Nederland Zingt. Hierbij werd door de bewoners vrolijk meegezongen bij de herkenbare liedjes. Dit was niet het enige muzikale hoogtepunt van deze week. Jaap de Groot en Peet Vermeulen hebben de bewoners vermaakt met spetterende optredens en er stond een muzikale bingo op het programma waar fanatiek aan deelgenomen werd.

Buiten de leuke optredens was er ook aan lekker eten geen gebrek. Zo stond er maandagavond een heerlijk diner klaar van Pieter Koers en werd er genoten van een smakelijke lunch, gesponsord door  Albert Heijn Maasland.

Tijdens de feestweek werd een prachtig boekje uitgereikt met alle mooie hoogtepunten van de afgelopen tien jaar. Het eerste exemplaar werd door Roeland Hassefras, locatiemanager, overhandigd aan de burgemeester. Natuurlijk ontvingen de bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers ook een exemplaar.

De feestweek werd met alle bewoners afgesloten in restaurant Op Hodenpijl onder het genot van koffie met gebak. Hier werd door iedereen teruggekeken op een geslaagde week!