Geslaagde feestweek Ontmoetingscentrum Kornalijn

Geplaatst op: 12 Oktober 2018

Deze maand bestaat het Ontmoetingscentrum Kornalijn 10 jaar. Reden voor een feestje. In de week van 8 t/m 12 oktober stonden er voor iedere dag leuke activiteiten op het programma. Bij feest hoort koffie met gebak. Terwijl iedereen hiervan genoot werd er gezongen en letterlijk de slingers opgehangen.

Piet Immerzeel, raadslid van het CDA, heeft tijdens zijn bezoek iedereen in het zonnetje gezet met  prachtige bolchrysanten die een mooi plekje hebben gekregen. In de middag gingen de bezoekers tijdens de workshop bloemschikken zelf aan de slag en namen mooie creaties mee naar huis.

De allereerste druivenprinses, Tini van de Knaap, bezocht eveneens het ontmoetingscentrum en vertelde verhalen over de Westlandse druif. De bezoekers genoten van haar verhalen en de heerlijke druiven die ze uitdeelde. En het feest bleef doorgaan. Er stond nog een high tea op het programma waarbij de vrijwilligers voor de muzikale noten zorgden en waarbij de bezoekers uit volle borst meezongen.

Het grote verjaardagsfeest was op donderdag waarbij ook de mantelzorgers en naasten uitgenodigd waren. De feestweek werd afgesloten met een zangkoor en een ouderwets advocaatje met slagroom. Het was een geslaagde week waar we met veel plezier op terugkijken. Iedereen bedankt hiervoor.