Help mee de VVT campagne te lanceren

Geplaatst op: 8 September 2017

Volgende week lanceert werkgeversvereniging ZorgZijnWerkt in samenwerking met Pieter van Foreest en 11 andere organisaties in de VVT de campagne MooiMensenwerk. Met deze campagne wil de werkgeversvereniging enthousiasme creëren voor de zorgsector.

Steun de VVT campagne ‘MooiMensenwerk’
Om deze campagne een vliegende start te geven kun je meedoen aan een thunderclap. Klik op de link hieronder en geef toestemming om op 27 september een promotie post op je Facebook en/of Twitter kanaal te plaatsen. https://www.thunderclap.it/projects/61569-werk-jij-in-de-vvt

Doe je mee? Samen kunnen we de campagne tot een succes maken!

Vloggen
Onderdeel van de lancering die breed uitgezet wordt op social media is een bezoek van een promotieteam aan ROC Mondriaan op 12 september. Hierbij zal ook vlogger 'Tommie in de Zorg' aanwezig zijn. Hij gaat een gastles voor de studenten van het ROC verzorgen. 

Daarnaast gaan er acht enthousiaste ambassadeurs (medewerkers van de deelnemende organisaties) aan de slag. Via vlogs en blogs op de social media kanalen van MooiMensenwerk gaan ze anderen enthousiasmeren om ook voor een stage of baan in deze sector te gaan. De ambassadeurs worden ondersteund met de voorlichtingscampagne en de komende tijd via Facebook en Instragram voorgesteld. De website is nog niet online maar u kunt de campagne wel alvast volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Deelnemende partijen zijn: Argos Zorggroep, Cardia, Directzorg, Evita Zorg, Florence, HWW zorg, Pieter van Foreest, Respect Zorggroep, Saffier De Residentiegroep, Stichting Eykenburg, WZH, De Haagse Hogeschool, mboRijnland, ROC Mondriaan, ZorgScala en ZorgZijn Werkt.