Help Ontmoetingscentrum Vermeertoren aan een fietslabyrint!

Geplaatst op: 31 Augustus 2020

31 augustus is op de website voordeouderen.nl een inzamelactie voor een fietslabyrint voor Onmoetingscentrum Vermeertoren van start gegaan!

Fietslabyrint
Het team van het ontmoetingscentrum wil graag een fietslabyrint voor de bezoekers en daarvoor hebben ze uw hulp nodig. Een fietslabyrint geeft bezoekers de mogelijkheid om door steden over de hele wereld te fietsen. Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar onder andere voor mensen die vergeetachtig zijn is het nog belangrijker. De fiets is een soort hometrainer waar mensen vanuit een stoel of rolstoel op kunnen fietsen. Het is ook een interactieve bezigheid, die bezoekers stimuleert om te bewegen, maar waar zij ook herinneringen mee op kunnen halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door een geboortedorp of stad te fietsen. Het weer speelt geen rol, want de fiets staat gewoon binnen. Het fietslabyrint wordt al op verschillende locaties en ontmoetingscentra binnen Pieter van Foreest ingezet en is een groot succes. 

Ook helpen?
Wilt u helpen om het fietslabyrint voor Onmoetingscentrum Vermeertoren te verwezenlijken? Dat kan! Klik hier en bekijk hoe u kunt helpen! Namens Ontmoetingscentrum Vermeertoren en de bezoekers alvast heel hartelijk bedankt!